Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemRSForm has a deprecated constructor in /home/joomlasi/public_html/plugins/system/rsform/rsform.php on line 17

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; RSAdapter has a deprecated constructor in /home/joomlasi/public_html/administrator/components/com_rsform/helpers/legacy.php on line 11
Wat is nieuw in Joomla 3.5

Wat is nieuw in Joomla 3.5

::cck::63::/cck::
::introtext::

Iedereen is inmiddels wel gewend aan het gebruik van Joomla 3.4, maar er wordt natuurlijk alweer druk gewerkt aan 3.5. Waar kunnen we ons op verheugen in Joomla 3.5? Er zijn wat leuke nieuwe features voor zowel de programmeurs/designers als gebruikers.

::/introtext::
::fulltext::

Overrides voor alles

Het is de bedoeling dat je straks alles via overrides kunt wijzigen aan de core van Joomla. Op deze wijze zijn upgrades makkelijker omdat die de veranderingen aan de Joomla-core niet overschrijven. Ook nu al kun je veel dingen aan de standaard werking van joomla veranderen, maar de bedoeling is dus dat je straks werkelijk alles kunt aanpassen.

Nieuwe Image/Media Manager

Over de manier waarop plaatjes gemanaged worden binnen Joomla was niet iedereen even tevreden. De nieuwe media manager moet daar verandering in brengen. Er komt een gehele restyling, maar er worden ook functies toegevoegd en verbeterd. Drag and Drop wordt op de schop genomen en er komt een mogelijkheid om plaatjes te taggen.

Maar wat echt handig zal zijn is de wijze waarop je straks een plaatje kunt bewerken. Er komen mogelijkheden om plaatjes te verkleinen, bijsnijden etc.

Lees hier meer over de nieuwe media-manager.

Verwijdering uit Core van de com-messages

Deze komt als extensie te staan in de Joomla Extensielijst en op GitHub. Het is een van de vele standaard functies die uit de Core gehaald wordt om Joomla lichter te maken. En weinig mensen zullen dit vaak gebruiken (mogelijkheid om berichten naar een andere gebruiker te sturen)

 

::/fulltext:: ::cck::63::/cck::

Form - SEBLOD

Uitleg Open Source